K2 Smörjmedel för löpband B420

Medium
48,65 kr
14.05.2024
8
40,17 kr
15.05.2024
30
Uppmärksamhet! Detta är en maskinöversättning och vissa ord kanske inte översätts korrekt
Spraya glidmedel för löpband i silikon
RUNIX-fett används för smörjning och underhåll av rörliga delar av professionella löpband och hem löpband och annan träningsutrustning. Det förhindrar vidhäftning av fukt och eventuell smuts. Det underlättar arbetet med rörliga delar och minskar friktionen, vilket förlänger livslängden på remmar och andra komponenter. Ett speciellt utvalt recept får Runix att avdunsta snabbt och lämnar en icke-klibbig smörjande skyddande beläggning.

Fungerar perfekt med element av plast och metall, skyddar mot korrosion. Det minskar fenomenet att limma löpbandet på löpbrädan. Den eliminerar gnisslande, är färglös, fläckfri, luktfri och vattentät. Dess regelbundna användning gör att du kan minska friktionen och därmed minska enhetens energiförbrukning. Dessutom förhindrar silikonfettet i sprayen deformation och sprickbildning av plast-, gummi- och metallelement, vilket leder till en längre livslängd på enheten.

De främsta fördelarna med att använda elektriskt löpbandsfett
• minskar friktionen
• smörjer och underhåller
• eliminerar gnisslande under drift
• bekväm applikator
• sänker temperaturen på löpbandet
• sänker enhetens energiförbrukning
• lämplig för annan träningsutrustning såsom cyklar och ellipstränare

Användande:
Smörj enligt enhetens manual. Skaka före användning. Applicera med en tunn stråle från ett avstånd av 20 ÷ 30 cm mellan bältet och löpbandets topp. Ytan mellan bältet och bänkskivan ska vara ren och torr. Torka av överskott med en torr trasa. Upprepa om det behövs.

Kapacitet: 400ml
Innehåll [ml] 400
Serie K2 RUNIX
Fatmodell aerosol

Vad är pant?

En del av våra produkter säljs under villkoret att vid köp av en ny reservdel måste den gamla delen lämnas i retur till oss. Det är nödvändigt för att produkten ska kunna återvinnas. Därför är vissa produkter märkta som "pantprodukt".

Pantprodukter ersätts grundat på leverantörsansvar. Aero Motors OÜ har inte behörigheten att själv göra en värdering av produkter som lämnas i pant. Därför kan besked om ersättning dröja upp till 4 veckor.

En gammal produkt som lämnas i retur måste vara ren och ligga i nya produktens förpackning. En produkt som lämnas i retur måste vara återställningsbar och komplett, d.v.s. den får inte vara oxiderad, svetsad, sliten eller ha mekaniska skador, alla kanter och fästen måste vara hela. Tekniska data för produkten som lämnas i retur ska vara likvärdiga till den nyinköpta produktens.

Rotoränden i startmotorn får inte ha värmeskador (vara blå), axelupphängningen måste vara hel. Styrstagets styrleder får inte vara skadade eller rostangripna. Om styrstaget har ett oskadat originaldammskydd med fabriksmonterade fästen behöver inte styrstagets skick kontrolleras.

Vid frågor kontakta oss gärna. Tack