MOTIP Renare 000275

Medium
65,59 kr
13.05.2024
30
Uppmärksamhet! Detta är en maskinöversättning och vissa ord kanske inte översätts korrekt
Rengör enkelt kedjor och kedjehjul på din cykel med MOTIP Chain Cleaner Gel. Gelstrukturen säkerställer en optimal rengöringseffekt. Chain Cleaner Gel är ett snabbt upplösande rengöringsmedel för kedjor och kedjehjul.

Chain Cleaner Gel har en optimal rengöringseffekt tack vare sin unika formulering (en kombination av gelstrukturen, de emulgerande egenskaperna och låga avdunstningshastigheten). Den tar enkelt bort fett och smuts.

Chain Cleaner Gel har en kraftfull stråle.


EGENSKAPER

Tar bort olja och fett
Emulgerande (smuts kan tas bort med vatten)
Kraftfull jetspray
Gelstruktur
360° ventil
Höga upplösningsegenskaper


ANVÄNDNINGSINSTRUKTIONER
INNAN ANVÄNDNING, LÄS NOGGRANT ANVISNINGARNA PÅ FÖRPACKNINGEN OCH HANKA DESSUTOM.

Aerosolen ska ha rumstemperatur.

Bästa bearbetningstemperatur 10 till 25°C

Skaka aerosolen före användning.

Spraya delarna som ska behandlas generöst.

Låt verka i några minuter och rotera långsamt kedjan.

Slang med vattenspray och 360° ventil.
Innehåll [ml] 400
Serie Chain Cleaner Gel 400 ml

Vad är pant?

En del av våra produkter säljs under villkoret att vid köp av en ny reservdel måste den gamla delen lämnas i retur till oss. Det är nödvändigt för att produkten ska kunna återvinnas. Därför är vissa produkter märkta som "pantprodukt".

Pantprodukter ersätts grundat på leverantörsansvar. Aero Motors OÜ har inte behörigheten att själv göra en värdering av produkter som lämnas i pant. Därför kan besked om ersättning dröja upp till 4 veckor.

En gammal produkt som lämnas i retur måste vara ren och ligga i nya produktens förpackning. En produkt som lämnas i retur måste vara återställningsbar och komplett, d.v.s. den får inte vara oxiderad, svetsad, sliten eller ha mekaniska skador, alla kanter och fästen måste vara hela. Tekniska data för produkten som lämnas i retur ska vara likvärdiga till den nyinköpta produktens.

Rotoränden i startmotorn får inte ha värmeskador (vara blå), axelupphängningen måste vara hel. Styrstagets styrleder får inte vara skadade eller rostangripna. Om styrstaget har ett oskadat originaldammskydd med fabriksmonterade fästen behöver inte styrstagets skick kontrolleras.

Vid frågor kontakta oss gärna. Tack