MOJE AUTO VIRAGE Varningstriangel 94-009

Medium
35,11 kr
22.05.2024
30
Uppmärksamhet! Detta är en maskinöversättning och vissa ord kanske inte översätts korrekt
Varningstriangeln i Moje Auto Virage-erbjudandet är röd och har reflekterande element. Den består av tre armar, cirka 43 cm långa. Den är extremt enkel att använda, snabb och enkel att montera och demontera. Dessutom har den ett praktiskt stativ med fyra stöd, vilket säkerställer stabilitet och god sikt när den är uppsatt. Trianglarna vi erbjuder har europeiskt godkännande. De kännetecknas av en enkel mekanism för att fälla ut stöden, tack vare vilken vi snabbt kan ställa in triangeln i en nödsituation. Dessutom innehåller setet ett plastfodral för förvaring i bagageutrymmet.

Saknar din bil en varningstriangel?
Letar du efter en praktisk triangel som du enkelt kan fälla ut och vika?
Vill du att den enkelt ska kunna förvaras, t.ex. i bagageutrymmet?

Avgörande för din och andras säkerhet

En varningstriangel är en obligatorisk del av bilens utrustning, men den finns inte i många fordon. Detta beror på bristen på kunskap om att vi borde ha den, liksom underskattningen av dess funktioner. I många situationer på vägen, t.ex. vid ett haveri, en olycka eller en kollision, spelar den en nyckelroll.

Hur använder man den?

Som namnet antyder varnar den mötande förare om en kollision, fel eller olycka på vägen. Den fyller därför en liknande funktion som en reflexväst. Den ska användas vid ALLA bilhaverier, olyckor och kollisioner som tvingar fordonet att stanna på vägen. Triangelns avstånd från fordonet är viktigt. Du måste alltid komma ihåg att den mötande föraren måste ha tid att reagera på lämpligt sätt, så om incidenten inträffade runt en kurva eller backe, placera triangeln precis före kurvan eller toppen av backen. I tätbebyggda områden bör den inte placeras längre än en meter bakom bilen och utanför detta område - 30-50 m. Situationen är också annorlunda på motorvägar och motorvägar, där triangeln ska placeras cirka 100 meter från bilen.
Längd [cm] 43
Serie VIRAGE- Warning triangle
Färg röd
Paket Typ Plastlåda

Vad är pant?

En del av våra produkter säljs under villkoret att vid köp av en ny reservdel måste den gamla delen lämnas i retur till oss. Det är nödvändigt för att produkten ska kunna återvinnas. Därför är vissa produkter märkta som "pantprodukt".

Pantprodukter ersätts grundat på leverantörsansvar. Aero Motors OÜ har inte behörigheten att själv göra en värdering av produkter som lämnas i pant. Därför kan besked om ersättning dröja upp till 4 veckor.

En gammal produkt som lämnas i retur måste vara ren och ligga i nya produktens förpackning. En produkt som lämnas i retur måste vara återställningsbar och komplett, d.v.s. den får inte vara oxiderad, svetsad, sliten eller ha mekaniska skador, alla kanter och fästen måste vara hela. Tekniska data för produkten som lämnas i retur ska vara likvärdiga till den nyinköpta produktens.

Rotoränden i startmotorn får inte ha värmeskador (vara blå), axelupphängningen måste vara hel. Styrstagets styrleder får inte vara skadade eller rostangripna. Om styrstaget har ett oskadat originaldammskydd med fabriksmonterade fästen behöver inte styrstagets skick kontrolleras.

Vid frågor kontakta oss gärna. Tack