MOJE AUTO VIRAGE Adapter, cigarretttändare 93-019

Medium
66,00 kr
I lager
1
75,76 kr
22.05.2024
30
Uppmärksamhet! Detta är en maskinöversättning och vissa ord kanske inte översätts korrekt
12/24V Moja Auto Virage tee på en 70 cm lång kabel låter dig ladda upp till 4 enheter samtidigt. Du kan samtidigt ladda din smartphone, surfplatta, laptop, navigering och andra prylar som kan vara användbara när du kör. Den är lätt att använda, anslut den bara till cigarettändaruttaget. Den är utrustad med en 5VDC/500mA (max) USB-utgång och ett praktiskt fäste. Kabeln avslutas med en stickpropp med 8A säkring. T-shirten har en liten storlek - 11,5×3,2×5cm. Den maximala effekten för anslutna enheter är 120W. En diod inbyggd i frontpanelen signalerar närvaron av spänning.

Universal, designad för personbilar, skåpbilar och lastbilar med en spänning på 12/24V
Den har en 5VDC/500mA (max) USB-utgång och en 70 cm lång kabel
Fungerar effektivt under svåra förhållanden, vid en temperatur på 0-60°C och en luftfuktighet på 5%-70%
Serie VIRAGE- 12V 3-PORT SPLITTER WITH A CABLE

Vad är pant?

En del av våra produkter säljs under villkoret att vid köp av en ny reservdel måste den gamla delen lämnas i retur till oss. Det är nödvändigt för att produkten ska kunna återvinnas. Därför är vissa produkter märkta som "pantprodukt".

Pantprodukter ersätts grundat på leverantörsansvar. Aero Motors OÜ har inte behörigheten att själv göra en värdering av produkter som lämnas i pant. Därför kan besked om ersättning dröja upp till 4 veckor.

En gammal produkt som lämnas i retur måste vara ren och ligga i nya produktens förpackning. En produkt som lämnas i retur måste vara återställningsbar och komplett, d.v.s. den får inte vara oxiderad, svetsad, sliten eller ha mekaniska skador, alla kanter och fästen måste vara hela. Tekniska data för produkten som lämnas i retur ska vara likvärdiga till den nyinköpta produktens.

Rotoränden i startmotorn får inte ha värmeskador (vara blå), axelupphängningen måste vara hel. Styrstagets styrleder får inte vara skadade eller rostangripna. Om styrstaget har ett oskadat originaldammskydd med fabriksmonterade fästen behöver inte styrstagets skick kontrolleras.

Vid frågor kontakta oss gärna. Tack