MA PROFESSIONAL Silikonsmörjmedel 20-A67

Medium
25,35 kr
22.05.2024
30
Uppmärksamhet! Detta är en maskinöversättning och vissa ord kanske inte översätts korrekt
Lätt silikonfett med starkt penetrerande egenskaper. Innehåller lösningsmedel. Den används för att smörja: styrningar, skarvar, gummislangar, dörrlås, gummipackningar, kedjor, gångjärn etc. Den är perfekt för att skydda gummidelar mot uttorkning, frysning och fastsättning. Det gör dessa delar flexibla. Den är resistent mot höga och låga temperaturer och vatten. Förhindrar att bildörrstätningarna fryser på vintern. Perfekt effekt på bara några sekunder.

Ansökan
Smörjning av lätt belastade komponenter
Säkring av gummitätningar


Användande
1 Före användning, skaka behållaren kraftigt flera gånger för att blanda innehållet ordentligt.
2 Applicera preparatet på elementets yta från ett avstånd av cirka 20 cm.
3 Ta bort överskott med en ren och torr trasa.
Innehåll [ml] 200
Kompletteringsartikel/tilläggsinfo 2 med fuktskydd
Serie MA PROFESSIONAL - Penetrating silicone lube
Specialfunktioner flexibel
Ytrekommendation trä
Ytrekommendation plast
Ytrekommendation metall
Funktioner vattentät
Material lösningsmedelsbaserat
Specialfunktioner temperatursäker
Fatmodell aerosol
Ytrekommendation Gummi

Vad är pant?

En del av våra produkter säljs under villkoret att vid köp av en ny reservdel måste den gamla delen lämnas i retur till oss. Det är nödvändigt för att produkten ska kunna återvinnas. Därför är vissa produkter märkta som "pantprodukt".

Pantprodukter ersätts grundat på leverantörsansvar. Aero Motors OÜ har inte behörigheten att själv göra en värdering av produkter som lämnas i pant. Därför kan besked om ersättning dröja upp till 4 veckor.

En gammal produkt som lämnas i retur måste vara ren och ligga i nya produktens förpackning. En produkt som lämnas i retur måste vara återställningsbar och komplett, d.v.s. den får inte vara oxiderad, svetsad, sliten eller ha mekaniska skador, alla kanter och fästen måste vara hela. Tekniska data för produkten som lämnas i retur ska vara likvärdiga till den nyinköpta produktens.

Rotoränden i startmotorn får inte ha värmeskador (vara blå), axelupphängningen måste vara hel. Styrstagets styrleder får inte vara skadade eller rostangripna. Om styrstaget har ett oskadat originaldammskydd med fabriksmonterade fästen behöver inte styrstagets skick kontrolleras.

Vid frågor kontakta oss gärna. Tack