K2 Däckreparationsspray B310

Medium
54,05 kr
21.05.2024
8
50,84 kr
22.05.2024
30
Uppmärksamhet! Detta är en maskinöversättning och vissa ord kanske inte översätts korrekt
K2 DÄCK DOKTOR


PUMPAR TÄTAR SNABB OCH EFFEKTIVT:

K2 TIRE DOKTOR pumpar och tätar snabbt och effektivt punkterade däck - tillfällig reparation utan demontering eller användning av verktyg. Aerosolen pumpar däcket och en speciell latexformel tätar hålet. Förberedelsen påverkar inte hjulbalansen.

UTAN DEMONTERING OCH VERKTYG

Mycket hjälpsam i oväntade situationer. Det undviker behovet av besvärligt byte av ett skadat hjul mot ett reservhjul. Produkten är nödvändig i bagageutrymmet på varje bil.

SÄKER FÖR DÄCK Produkten skadar inte däcken och är lätt att ta bort senare på en vulkaniseringsverkstad.


ANVÄNDA SIG AV:

1. Ta om möjligt bort föremålet som orsakade punkteringen.

2. Vrid däcket tills ventilen står upprätt.

3. Skruva fast änden av slangen ordentligt i däckventilen. Håll burken i upprätt läge, lyft upp locket och tryck. Inom en minut kommer däcket att tätas och pumpas upp. Använd hela innehållet i burken.

4. Koppla loss slangen.

5. Starta omedelbart bilen och kör ca 5 km högst 35 km/h.

6. Tätningsmedlet kommer att spridas över hela däcket. Kontrollera däcktrycket igen.

Varning: Använd inte vid stora hål, däckskador eller om det faller av fälgen. Gå till verkstaden så snart som möjligt för slutlig reparation. Informera mekanikern om att det finns brandfarlig gas i däcket. Däcket ska tömmas och fyllas tre gånger innan själva reparationen har utförts tills det brandfarliga ämnet är helt avlägsnat.
Innehåll [ml] 400
Serie K2 TIRE DOKTOR

Vad är pant?

En del av våra produkter säljs under villkoret att vid köp av en ny reservdel måste den gamla delen lämnas i retur till oss. Det är nödvändigt för att produkten ska kunna återvinnas. Därför är vissa produkter märkta som "pantprodukt".

Pantprodukter ersätts grundat på leverantörsansvar. Aero Motors OÜ har inte behörigheten att själv göra en värdering av produkter som lämnas i pant. Därför kan besked om ersättning dröja upp till 4 veckor.

En gammal produkt som lämnas i retur måste vara ren och ligga i nya produktens förpackning. En produkt som lämnas i retur måste vara återställningsbar och komplett, d.v.s. den får inte vara oxiderad, svetsad, sliten eller ha mekaniska skador, alla kanter och fästen måste vara hela. Tekniska data för produkten som lämnas i retur ska vara likvärdiga till den nyinköpta produktens.

Rotoränden i startmotorn får inte ha värmeskador (vara blå), axelupphängningen måste vara hel. Styrstagets styrleder får inte vara skadade eller rostangripna. Om styrstaget har ett oskadat originaldammskydd med fabriksmonterade fästen behöver inte styrstagets skick kontrolleras.

Vid frågor kontakta oss gärna. Tack